ANKARA / GÖLBAŞI - Ayşe Özbağı İlkokulu

Halil İbrahim HALİLOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

1969 yılında Çankırı İli Kurşunlu İlçesi Çaylıca Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, Ortaokulu Kurşunlu ilçesinde, Liseyi de Ankara da bitirdi. 1992 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. 2006 yılında Uzman Öğretmen, 2022 yılında da Baş Öğretmen oldu. Hatay, Yozgat ve Ankara illerinin değişik okullarında öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptı. 05.09.2022 tarihinde okulumuzda müdür olarak görevine başladı. Pek çok Takdirname, Teşekkürname ve Başarı Belgesi olan müdürümüz Türkiye nin değişik illerinde kırk tan fazla Hizmet İçi Eğitim Kurs ve Seminerine katılmıştır. Müdürümüz evli ve üç çocuk babasıdır.