ANKARA / GÖLBAŞI - Ayşe Özbağı İlkokulu

veli görüşme saatlerimiz

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ HİKAYE VE DENEME YAZMA YARIŞMASINDA 1. OLDUK

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN EN İYİ CÜMLE AFİŞ YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR. YARIŞMADA 4/A SINIFI ÖĞRENCİMİZ TAHA ENES DEVECİOĞLU 1. OLARAK OKULUMUZU TEMSİL ETMEYE HAK KAZANMIŞTIR. KENDİSİNİ VE YARIŞMAYA KATILAN TÜM ESER SAHİPLERİNİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ağu

Yeni yapılan binalarımız inşaatları sebebiyle okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Döneminde Şehit Meriç Alemdar Ortaokulu Binasında hizmet verecektir.

May

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Harun FATSA okulumuz yeni binalarının inşaatını incelemek üzere okulumuzu ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2023

Nis

24 derslikli ilkokul binamız ihalesi tamamlanmış ve yapım işine başlanmıştır.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKUL BAHÇEMİZDE VELİLERİMİZİNDE YOĞUN KATILIMIYLA SEVİNÇLE KUTLANDI.

May